гр. София

ул. Цар Иван Шишман 41

Search

AMORE GELATI - L'ARTE DI VIVERE

Италиански домашен сладолед. Всеки ден, нови вкусове.

Джелато
Сорбе
Сладоледени торти
Шоколад
Италиански десерти
Декораторски торти
d

Какво ново

Какво предлагаме

#

Джелато

#

Сорбе

#

Сладоледени торти

#

Сладоледени стикове

#

Кафе напитки

#

Кафе напитки

ТОПЛИ НАПИТКИ / HOT COFFEE

Ристрето / Ristretto
2.40 лв
Ристрето Допио / Ristretto Doppio
3.00 лв
Еспресо / Espresso
2.40 лв
Еспресо Допио / Espresso Doppio
3.00 лв
Еспресо Макиато / Espresso Macchiato
2.70 лв
Капучино / Cappuccino
3.50 лв
Лате / Late
4.90 лв
Флат Лайт / Flat white
3.90 лв
Кортрадо-/мини Капучино/ Cortado
3.00 лв
Кафе напитки

СТУДЕНИ НАПИТКИ / COLD COFFEE

Фредо Еспресо / Fredo Espresso
3.90 лв
Фредо Капучино / Ristretto Doppio
4.70 лв
Фредо Флат Лайт / Freddo Flat white
4.50 лв
Аморе Фредо Ристрето / Ристрето и Джелато Голдън Ванила
4.50 лв
Аморе Фредо Еспресо / Еспресо и Джелато Голдън Ванила
4.50 лв

Посетете ни

Истински италиански домашен сладолед в сърцето на София.