гр. София

ул. Цар Иван Шишман 41

Search

a
  /    /  Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

WWW.AMOREGELATI.BG e уеб страница (наречена за кратко уеб страница www.amoregelati.bg),  администрирана от “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД, с ЕИК 206045981, със седалище и адрес на управление в Р България, гр. София, ул. „Николай Хайтов “ № 6, вх. Б, офис 3, адрес за извършване на дейността в гр. София, ул. Цар „Иван Шишман“ 41, тел. 00359 882301293.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате уеб страница – www.amoregelati.bg.

 

За използването на този уеб страница – www.amoregelati.bg. Вие се съгласявате безусловно с тези условия.

 

Настоящите общи условия регламентират отношенията между “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД  и лицата, ползващи сайта и онлайн магазина, находящи се на www.amoregelati.bg.

 

Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализирането и публикуването им на настоящята уеб страница www.amoregelati.bg. Тези промени влизат в сила незабавно след публикуването им и са задължителни за всички потребители/клиенти. Влизайки в www.amoregelati.bg, потребителите се съгласяват да спазват общите условия на търговеца, както и приложимите закони.

АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД e създател и собственик на уеб страница www.amoregelati.bg .

 

АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на тази уеб страница да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на тази уеб страница www.amoregelati.bg са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху интелектуална собственост и марки или други законови разпоредби.

 

Надзорни органи:

 

Комисия за защита на личните данни

адрес: гр. София, ул. “Проф. Цветан Лазаров” № 2

e-mail: kzld@cpdp.bg

уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Комисия за защита на потребителите

адрес: гр. София, пл.”Славейков” № 4А, ет. 3, 4 и 6,

гореща линия: 0700 111 22

уеб сайт: www.kzp.bg

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА

 

Поръчките могат да се правят онлайн на www.amoregelati.bg и на телефон 00359 882 301293, чрез заявка на онлайн адрес: www.amoregelati.bg или чрез директно закупуване от магазините:

 

Онлайн поръчки – при този вариант можете да се регистрирате като „Потребител“ или да направите поръчка като „Гост“. Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки и др.;

 

Поръчки  по телефона – при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон +359882301293, където наш оператор ще я приеме;

 

Закупуване от магазин – може да закупите продуктите директно от нашия търговски обект “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД в гр. София, ул. Цар „Иван Шишман“ 41.

 

Поръчките се смятат за приети за изпълнение всеки работен ден от 8.00ч. до 15.00 ч. Поръчките пуснати, чрез онлайн магазина се считат за приети в първия работен час, следващ поръчката.

 

Продуктите и услугите, показани в уеб страница www.amoregelati.bg са предложения, подробно описани на уеб страница www.amoregelati.bg.

 

Вашата ПОРЪЧКА, направена чрез www.amoregelati.bg ще се приема като предложение за договор.

 

Чрез осъществяване на поръчка в уеб страница www.amoregelati.bg, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон и/или e-mail), чрез който www.amoregelati.bg осъществява изпълнението на поръчките в уеб страница www.amoregelati.bg.

 

Ако уеб страница www.amoregelati.bg потвърди изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от уеб страница www.amoregelati.bg се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail, вайбър ит.н.), изпратено от уеб страница www.amoregelati.bg, или тел. номер до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

 

Договорът се счита за сключен и влиза в сила при потвърждение на поръчката от уеб страница www.amoregelati.bg, или тел. номер до клиента. Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

 

Всички цени в онлайн магазина са в български лева и са валидин към момента на публикуването им, като търговецът има право да ги променя по всяко време. Новите цени важат за клиентите от публикуването им на сайта. Цените по потвърдени поръчки са окончателни и не подлежат на пормяна.

 

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА

 

Предмет на поръчката представляват продуктите джелато и сорбета, сладоледени торти, стикове, бурканчета, гофрети, шоколад и шоколадови изделия, торти, сладкарски изделия, топли и студени напитки и т.н, които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от www.amoregelati.bg. Продуктите притежават характеристиките, описани от уеб страница www.amoregelati.bg.

Всички посочени цени в сайта, са с включен ДДС.

 

Публикуваните на сайта снимки на стоки са илюстративни. Възможно е да има разминаване с действителните продукти.

 

ДОСТАВКИ И ПЛАЩАНЕ

 

Доставки се извършват на територията на гр. София.

 

Как се изпраща/получава стоката/услугата? Получаване на място и разнос с куриер на фирмата, и куриерска фирма.

Доставките за гр. София се извършват до 3 работни дни от датата на поръчката. След като поръчате ще получите е-мейл, смс на тел или Вайбър, с потвърждение на получаване и изпълнение на поръчката.

 

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката чрез уеб страница www.amoregelati.bgАМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД, не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. Клиента дължи неустойка, равна на разходите направени за изпълнение на поръчката.

 

Политика на отказ от направената поръчка – Клиента не може, да се откаже от поръчка на продукт, изработен по желание на клиента.

Клиента може, да се откаже от поръчка в рамките на 30мин. от момента на подаване на поръчката.

При отказ от поръчка до 30мин., и плащане с карта, парите се възстановяват по картата с която е направено плащането.

 

Предприемане на действия при рекламация от страна на клиента за дефектна или сгрешена стока/услуга –  На хранителни стоки и продукти, изработени на място или по поръчка –  не допускаме рекламация. Ако е допусната грешка при изпълнението  на поръчката от наша страна, поръчката се изпълнява повторно.

 

Цената на всяка доставка в рамките на гр. София е 6 лв. с ДДС. При поръчки на стойност минимум 50.00 лв. – доставката за гр. София е безплатна.

 

Плащането се извършва в български лева онлайн на уеб страница www.amoregelati.bg ,чрез виртуален пос-терминал или чрез наложен платеж при получаване от куриер.

 

Купувачът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

 

РЕКЛАМАЦИИ

 

При получаване на стоката, купувачът е длъжен незабавно да я прегледа. При констатиране на липси, несъответствия със заявката или недостатъци, същите следва да се съобщят незабавно на търговеца по телефон или имейл.

 

При приемане на пратката без забележки, всички последващи претенции за явни недостатъци, несъответствия  и липси ще се считат за неоснователни и няма да се приемат, като ще се счита, че доставката е извършена надлежно.

 

Поради факта, че сладоледът е бързо разваляща се стока, за нея и артикулите със сладолед не се приема връщане на поръчката. Оплакванията се приемат на нашия телефон 00359 882301293 или на е-мейл order@amoregelati.bg в 14 дневен срок от доставката, отразена в документите за предаване от куриера.

 

ОТГОВОРНОСТ

 

АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД, чрез www.amoregelati.bg не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД, чрез www.amoregelati.bg не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – включително, но не само, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите, извън контрола на “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД чрез www.amoregelati.bg.

 

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

 

ТЪРГОВСКА МАРКА

 

АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД е търговското име, лого и марка.

 

Всички права са защитени съобразно законите на Република България и съобразени с международните закони. Съдържанието, текстовете, фото снимките, лого и всички останали материали са интелектуална собственост на “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел. Всички злоупотреби срещу “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД са строго забранени. Вие сте уведомени, че “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД строго следи за интелектуални права и срещу всички нарушители ще бъдат инициирани съдебни производства.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  РАЗПОРЕДБИ

 

Онлайн магазин www.amoregelati.bg се управлява от офиса ни в София, България. Всички стоки и материали, публикувани в сайта могат да се ползват и извън територията на страната. Ако ползвате онлайн магазина извън територията на страната, Вие носите отговорности съобразно местните закони. Условията за ползване на този “Онлайн Магазин” се определят от законите на Република България.

 

Евентуалната недействителност на някоя от разпоредбите на тези общи условия няма да води до недействителност на целите общи условия. Недействителната клауза от общите условия или клауза която противоречи на императивни разпоредби на закона, се заменя от съответната клауза от действащото в РБ законодателство.

За неуредените в настоящите общи условия въпроси се прилагат отонсимите разпоредби на Закона за защита ан оптребителите и действащото в Република българия законодателство.

 

Всички спорове по тълкуването и изпълнението на настоящите общи условияи по тълкуването и изпълнението ан договорите за пордажба от разстояние ан опръчани от онлайн магазина стоки ще Бъдат решавани със споразумение, а в случай на непостигане на такова, спорът ще се отнася за разрешаване от компетентния съд, съобразно българското законодателства.

 

Орган за алтернативно решаване на спорове са помирителните комисии към комисията за защита на потребителите, с адрес: гр. София, пл. Славейков, 4 а, тел: 070011122, www.kzp.bg.

 

Настоящите общи условия са приети на 01.01.2020 и влизат в сила от датата на публикуването им на www.amoregelati.bg. “АМОРЕ ДЖЕЛАТИ “ ООД при необходимост периодично ще актуализира настоящите Общи условия. При промяна, актуализираните Общи условия ще бъдат публикувани на сайта.